hvc-energie

Over HVC EnergieHVC Energie, ook wel bekend als KringloopEnergie, levert duurzame energie. Het moederbedrijf, dat alleen de letters HVC kent, is het grootste niet-commerciële afvalenergiebedrijf in Nederland sinds de oprichting van het bedrijf in 1991. De energie die zij opwekken is afkomstig van restafval dat niet meer hergebruikt kan worden. De energie die HVC Energie dus voor consumenten levert, is dan ook groen.


Tarieven van HVC Energie
Onze energievergelijker laat u de meest actuele energietarieven van HVC Energie zien. Het is aan te raden om een energiecontract af te sluiten met vaste tarieven, aangezien u dan het hele jaar door hetzelfde energietarief betaalt. Wanneer u een energiecontract met variabele tarieven afsluit, dan zult u twee keer in het jaar tariefwijzigingen merken. Deze tariefwijzigingen vinden in januari en in juli plaats. Ze kunnen in uw voordeel uitvallen, maar ook net zo goed in uw nadeel en dan bent u een stuk duurder uit. Neem daarom geen onnodig risico door voor een energiecontract met vaste tarieven te kiezen. Dan komt u zeker niet voor verrassingen te staan.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van HVC Energie kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk energie van HVC Energie


Hoe duurzaam is de groene stroom van HVC Energie?
HVC Energie staat voor zoveel mogelijk hergebruik van materialen. HVC Energie wil graag naar de economie van morgen: de circulaire economie. HVC Energie biedt daarom uitsluitend groene stroom aan, iets dat hier uitstekend aan bijdraagt.


Contactgegevens van HVC Energie

Wilt u in contact komen met medewerkers van HVC Energie zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. Op elke werkdag kunt u naar het telefoonnummer 088 – 6464100 bellen. U betaalt voor een gesprek enkel de gebruikelijke belkosten. Ook kunt u uw vraag per mail stellen. Het e-mailadres hiervoor is klantenservice@kringloopenergie.nl. Binnen 24 uur zal uw vraag of klacht behandeld worden. Hetzelfde geldt voor hun sociale media kanalen, waar een webcare team klaar zit voor u.