greenchoice

Over GreenchoiceSinds 2001 zien we Greenchoice in de Nederlandse markt van energie. Letterlijk vertaald betekent Greenchoice ‘’groene keuze’’. Duurzaamheid staat zeer hoog in het vaandel bij deze energieleverancier, die – niet zo verrassend – enkel groene stroom aanbiedt. Momenteel heeft Greenchoice een klantenbestand van ongeveer 375.000 klanten, maar dat aantal is groeiende. Het energiebedrijf heeft grote ambities op het gebied van duurzaamheid.


Tarieven van Greenchoice
Onze energievergelijker laat u de meest actuele energietarieven van Greenchoice zien. Het is aan te raden om een energiecontract af te sluiten met vaste tarieven, aangezien u dan het hele jaar door hetzelfde energietarief betaalt. Wanneer u een energiecontract met variabele tarieven afsluit, dan zult u twee keer in het jaar tariefwijzigingen merken. Deze tariefwijzigingen vinden in januari en in juli plaats. Ze kunnen in uw voordeel uitvallen, maar ook net zo goed in uw nadeel en dan bent u een stuk duurder uit. Neem daarom geen onnodig risico door voor een energiecontract met vaste tarieven te kiezen. Dan komt u zeker niet voor verrassingen te staan.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van Greenchoice kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk energie van Greenchoice


Hoe duurzaam is de groene stroom van Greenchoice?
Ongeveer 70% van de groene energie die opgewekt wordt, is afkomstig uit Nederland. In 2020 moet alle energie in Nederland opgewekt worden. Dat is één van de ambities van Greenchoice. Het gas dat Greenchoice biedt, is bosgecompenseerd. Dat wil zeggen dat Greenchoice na elke vorm van schade aan bossen als het gevolg van uitstoot door gas, nieuwe bossen aanplant.


Contactgegevens van Greenchoice

Wilt u in contact komen met medewerkers van Greenchoice zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt op elke werkdag van 08:30 uur tot 17:30 uur naar het telefoonnummer 010 – 4782326 bellen. Dit nummer is ook op zaterdag bereikbaar tussen 8:30 uur en 16:00 uur. U betaalt hiervoor enkel de gebruikelijke belkosten. Ook kunt u uw vraag per mail stellen. Het e-mailadres hiervoor is vragen@greenchoice.nl.